FREMTIDENS TRENDS OG TENDENSER

Kender I det? Det er blevet mørkt og gråt udenfor, hvilket får det til at virke som om, at dagen er slut før den er startet. Eksamen? Yes, you got me! Tiden går alt for stærkt og julen var ovre inden jeg fik set mig om. Nåh, men heldigvis har jeg da nået at lave andet end blot trend, branding- og designmodeller.

ELLE & dig – den nye trend

Inden jul tog min veninde fra studiet og jeg til den omtalte ELLE & Dig dag. Arrangementet foregik på Hotel Comwell i Aarhus. Egentlig var mine forventninger ikke de største, da jeg havde hørt meget blandet om sidste års event. Men vi besluttede os for at tage afsted. For når man nu er stor modeentusiast, så kan det jo ikke gå helt galt? Dagen startede ud med lette forfriskninger i form af de fineste vanddispensere fuldt af alverdens ting, kaffebord og lidt lækkert til ganen. Jeg havde selvfølgelig taget min trofaste notesbog med, så jeg nu kan dele mine bedste tips med jer!

trend
trend

trendsession

Blomst

I efteråret udkom Uffe Bucards nye bog, Blomst. En bog om hvordan alle blomsterbindinger ikke bør have nogle regler.

“Det skal ligne slidte Gitte”, altså på den fede måde. I sit oplæg fortalte han, hvordan tanken om, at alt hvad han gjorde blev betragtet forkerte morede ham. Det handler om ikke at gå ned på fantasi, for alle er kreative. Ubalancen kan faktisk godt være en fryd for øjet. Jeg må sige, at jeg siden hen selv har fået et helt andet syn på blomster!

“De skønneste buketter, er dem der ser ud som om, at de er bundet af et blindt barn,”  Uffe Buchard.

I hans trendsession fik han også sagt, at man ikke skal ærgre sig over, at skønheden falmer hurtigt. For det er jo et grundprincip her i livet.

Mangler du inspiration til at pifte dit hjem op til en bestemt begivenhed? Så gør som Uffe og bland alle verdens blosterarter i forskellige kontraster. Du kan finde hans bog her.

De 3 bedste tips:

 • Sæt farver sammen som i princippet er forkert. Det kan være Lilla og lyseblå eller blå og gul
 • Ærter ser overraskende nok virkelig godt ud i en buket.
 • Ha’ altid en grensaks med i cykelkurven – man ved aldrig hvornår man får brug for den.

trendsession

trendsession

trendsession

Fremtidens indretning

Dagens anden trendsession var med en af Danmarks førende og mest populære trendforsker og livsstilekspert, Mads Arlin Søborg. Du kender ham måske fra programmerne “Vilde hoteller” eller “Verdens vildeste huse”. Han er også manden bag Ilva Trend. Hvis du interesserer dig bare lidt for interiør, så er du nok godt klar over at 2017 var året med internationale strømninger. Messing, det urbane marmor, velour i dybe farver og det personlige tvist var nogle af de helt store trends!

Vi ser flere og flere privatehjem som finder inspiration i  hotelsektoren. I 2018 kommer vores hjem til at blive præget af to retninger – hightech eller simply living. Vidste I godt, at vi i gennemsnit 152 gange tager vores mobil om af lommen pr. DAG? Skræmmende!!! Det er jeg åbenbart ikke den eneste der synes. Derfor ser vi også en tendens i samfundet som viser, at klosterhoteller og digitale detox pludselig er noget vi dyrket som en trend!

De 5 bedste tips:

 • Sælg ikke dit keramik, marmor eller farvet glas – det er kommet for at blive!
 • De her farver skal du gå efter: pink, mustard gul, avokado grøn, klein blå og papaya orange.
 • Fremtiden = ingen hvide vægge. Farrow har de flotteste farver til din væg!
 • Gardiner fra gulv til loft og generelt smukke tekstiler er noget som kommer endnu mere frem.
 • Grøn, grønnere, grønnest – den sikre farve!
trendsession
trend
Garderobeskabets chekliste

Dagen sluttede af med et af de oplæg, som jeg havde glædet mig allermest til, fashion. Smukke Josephine Aarkrogh fra ELLE havde valgt at tage nogle klassikere med, som man aldrig går galt i byen med. Egentlig er jeg overrasket over, at mønstret leopard ikke blev nævnt – og tak for det. For jeg synes ikke jeg har set andet i 2017. Eller det skulle da lige være dunjakkens comeback! Jeg tror den største hemmlighed bag en god stylist ligger i evnen til at mixe feminint med maskulint og gå efter at lege med kontraster generalt.

5 bedste tips:

 • Store øreringe er med til at give coolness og kant. Det er fransk attitude trend!
 • Jeanne Damas er en sej 25 årig fransk kvinde, som jeg har fulgt længe. ELLE mener også, at hun er en af de største inspirationskilder. Følg hende, venner.
 • Stjæl kærestens hvide skjorte – Detaljer som oversize og sjove udskæringer er “the shit”. Generelt kan tøj styles på flere måde end man umildbart tror. Lad fantasien sætte grænserne.
 • Tjek altid hvad brandet Balenciaga viser frem på runwayen og du ved nu hvor konkurrenterne finder inspiration.
 • Vil du være en firstmovers? Ja, så kan du godt finde neonfarverne frem. De kommer indenfor de næste par år!

trendsession

trendsession

Jeg håber du kan bruge mine små tips i 2018.

A tout ta l’heure // S