Glutenfri og vegansk cafe

Hvis der er noget jeg har en svaghed for, så er det cafeer, der tilbyder sundere alternativer og som gør noget ud af indretningen. Den lille glutenfrie og vegansk cafe og juicebar Wild and the Moon er ingen undtagelse. Sidste onsdag fik vi endelig muligheden for at besøge det grønne spot, som jeg tilfældigvis faldt over på Instagram.

 

Vegansk cafe

Vegansk cafe

Den grønne oase

Er du som jeg også forblindet i det urbane miljø med grønne planter og natur, så er jeg sikker på, at stedet er lige noget for dig. Wild and the Moons mission er at tilbyde deres gæster simple og sunde fødevare, som er gode for dig og miljøet. De benytter sig af vegansk, vilde, lokale, plantebaseret og etiske fødevare, som er sæsonbestemt. Derudover har stedet ingen forarbejdede ingredienser, ingen tilsætningsstoffer, kemikalier, gluten, mejeriprodukter eller raffineret sukker.

Menukortet er ret enkelt og på cafeen finder du både organiske kager, spændende salater, supper, den populære acai-bowl samt hav af lækre farvestålende smoothies og koldpresset juice.

Vegansk cafe

Vegansk cafe

Vegansk cafe

Danskerne elsker sundhed

Da jeg skulle hjem på vores første visit i Danmark efter jul samme dag, var vi lidt i tidspres. Men vi måtte simpelthen prøve en enkelt ting fra det tiltrækkende menukort. Valget faldt på den grønne smoothie kaldet Smooth Green, som jeg i øvrigt varmt kan anbefale! Udover at stedet i sig selv er en oplevelse, så var det lidt af et sammentræf at manden bag disken faktisk også var dansker. Det er ikke særlig tit vi er stødt ind i danskere på vores færden i Paris, så det kom lidt som en overraskelse både for ham og for os. For at det ikke skal være løgn, så var kvinden bag mig i køen også dansk – en stor danskerfest. Selvom stedet er lille og velbesøgt, så kan man ikke  sætte en finger på atmosfæren og stemningen.

Vi kom af med 9€ pr. smoothie. Der er ingen tvivl om, at stedet bruger de bedste råvare, hvilket også betyder at prisen er derefter. Jeg er dog sikker på, at det ikke er sidste gang vi sætte vores ben her.

Adresse:
55 Rue Charlot 75003
Åbningstider: 08.00 – 20.00
Facebook 

// S