På højre seinebred finder du det 11. arrondissement, hvor den skønneste tapasbar Les Nicois holder til. Jeg er personligt selv ret forelsket i tapaskonceptet. Selvfølgelig fordi det er ekstra hyggeligt, men også fordi det er en stor fordel for mig, da jeg ofte har så frygteligt svært ved at beslutte mig for hvad jeg har lyst til, når vi er ude og spise. (Og så er jeg altid den i selskabet der får valgt det forkerte – kender I det?) Så tapas i Paris er altid et godt valg!

Tapas i Paris
Tapas i Paris
Tapas i Paris til billige penge

Nå, men sidste torsdag var vi med et hold venner i Paris og sulten meldte sig. Vi havde før set billeder fra stedet og besluttede os for, at det skulle have en chance. Stedet byder på en masse små retter, som er oplagte til at dele. På menukortet finder du små vegetarretter eller retter med fisk, skaldyr, blæksprutte m.m. Der er noget for enhver smag. Jeg kan særligt anbefale de sprøde tomatkugler med parmesan og stedets fetaoste! Derudover formår cafeen også at mixe en yderst velsmagende Aperol Spritz.
Vi valgte at prøve 8 forskellige specialiteter på kortet og kom af med ca. 23€ pr. person inkl. 2 cocktails til hver. Prisen er altså meget fornuftig og stedet er også velbesøgt.
På Les Nicois’ menukort finder du også en stor brunchtallerken lørdag og søndag til 28€. Den har jeg dog tilgode til en anden gang, da jeg har hørt mange gode anbefalinger.

 

Tapas i Paris
Tapas i Paris
Tapas i Paris
Ta’ et slag petanque

Udover at du ikke bliver økonomisk ruineret, så er det også et oplagt spisested at besøge for det spillelystende par eller når flere vennepar samles. I kælderen kan du nemlig tage et spil bordfodbold eller petanque gratis… og samtidig være din egen dj! Vi valgte selvfølgelig at udfordre vores franske venner i et slag petanque. Vi turde på forhånd ikke spille om regningen, da vi godt ved hvor mange træningstimer vores venner tilsammen har. Men tro det eller ej, så slog vi dem faktisk – det må være begynderheld!

Adresse:
Restaurant Les Niçois 7, rue Lacharrière
Hjemmeside: besøg her

Åbningstider:
Mandag til lørdag 12.00 – 02.00
Søndag 12.00 – 16.00

Metro: Voltaire eller Saint-Maur