Nuba – den populære tagterrasse i Paris

Det gode vejr har så småt meldt sin ankomst i Paris, hvilket bliver nydt i fulde drag. Særligt de små hyggelige parker, som vi ellers havde meget for os selv, er nu begyndt at blive godt besøgt. Skal du til storbyen i sommer månederne, så vil jeg anbefale dig at smutte en tur forbi tagterrassen, Nuba.

Nuba ligger på toppen af Cité de la Mode og er virkelig en af de fedeste tagterrasse-barer jeg har set. Da stedet byder på mange forskellige arrangementer, er det med at holde sig opdateret på deres Facebook site, hvor du kan følge med i hvad der sker.

Udover små barer finder du også et par spisesteder, hvor du blandt andet kan nyde en udsøgt brunch eller en af deres populære hjemmelavede brugere. Nuba har åbent dag og nat og er et oplagt sted til de lun sommeraftner med kulørte lamper, udsigt over Seinen og plads til musik og dans – eller blot nyde et glas vin i skønne omgivelser.

Nuba er som udgangspunkt mest for unge og ældre, men børn er også velkomne. I etagen nedenunder finder du flere kreative udstillinger for hele familien. Her kan I gå på opdagelse i et spændende univers, som af og til bliver skiftet ud. Bagefter kan du  nyde de skønne soltimer på tagterrassen.

Tips: Stedet har fri entré og vi har aldrig oplevet kø til Nuba i dagtimerne. Det kan dog være en fordel at komme i god tid om aftenen, da køen ved nogle arrangementer kan være rigtig lang.

Åbningstider: 11.00-05.00 (madsteder og bar har lukket i nogle af dagtimerne om eftermiddagen)

Adresse: 
36, quai d’Austerlitz
75013 Paris
Metro: Gare d’Austerlitz
Facebook