Cocktailbar
Little Red Door

Little Red Door er en af de mest hippe cocktailbarer i Paris. Stedet er oven i købet at finde på listen over de 50 bedste cocktailbarer i verdenen. Ærligt havde vi svært ved at finde hovedindgangen, da den består af en lille rød miniature dør. Da vi endelig fandt den, opstod der dog et nyt problem. Døren enten bandt eller var låst? Efter en mindre slåskamp med døren, var vi dog så heldige at et par forbipasserende viste os en skjult dør i muren, til venstre for den lille røde dør. Den åbnede uden problemer og en dørmand bad os vente, mens der blev fundet pladser til os.

Efter den lidt sjove episode, blev vi mødt af et lokale indrette med en lang bar, som er lokalets samlingspunkt. Baren er indrettet med en masse bløde siddepladser og er et oplagt sted at snuppe en enkelt drink eller to, for at afslutte en vellykket aften.

Drinkskortet – gå efter din mavefornemmelse

På Little Red Door finder du et sjovt og anderledes drinkskort, som ved første øjekast kun består af sider med billeder. Billeder som ikke har noget med drinks at gøre, men som repræsenterer forskellige kunstarter. Dernæst er din opgave blot, at vælge netop det billede du mener passer bedst til dig. Jeg valgte et mere minimalistisk billede i sarte farver og fik en af de mest friske og bedste drinks jeg har smagt. Jesper skulle selvfølgelig vise sin mandighed og valgte en tegning af en sørøver – behøver jeg at sige, at drinken var umådelig stærk og godt alkoholiseret?

Jeg kan klart anbefale dig at vælge ud fra din mavefornemmelse, da det er en sjov og anderledes måde at udforske nye smage end den klassiske Mojito eller Dark’n’stormy. Er du ikke så meget til overraskelser, så er det selvfølgelig også muligt at se ingredienslisten.

Priserne er i den høje ende, men det skal også siges at niveauet bag baren er meget højt. Det er inspirerende at se de dygtige bartenders teknikker og hurtighed. Derfor er det nok ikke stedet for de studerende, som ønsker sig en vild aften i byen. Jeg mener dog, at stedet klart er et besøg værd og ydermere er jeg sikker på, at du er af samme mening efter dit besøg.

Drinkspris: 13€

Notater: Casual, snakkevenligt, gode siddepladser.

Adresse:
60 Rue Charlot
75003 Paris
Facebook