Le Pain Quotidien er det eftertragtede sted, som vi altid besøger, når hjemveen til det mere “danske køkken” melder sig – Caféen er altid er en sikker vinder. Le Pain Quotidien er en af de mest omtalte steder i store dele af verdenen, hvis du søger på morgenmad på TripAdvisor. Men det er der bestemt også en grund til. Cafeen byder på en hyggelig europæisk stemning, som er meget hjemmeligt og emmer af kvalitet. Alle produkterne er økologiske og maden er velsmagene. I tirsdags gik jeg all in og bestilte brunchen ved navn Cosy, mest af alt pga. den fristende belgiske vaffel og den friske frugtsalat.

Paris

IMG_3898

paris
Stedet for en vaskeægte foodie

Jeg blev bestemt ikke skuffet, og det vil være synd at sige, at vi ikke gik mætte derfra. Stedet tilbyder et stort udvalg af morgenmad, men også enkelte retter til den sene eftermiddag. Søger du efter mad på farten, er det muligt at bestille kager og brød som takeaway. Le Pain Quotidien tilbyder alt fra sunde til mere syndige ting, og med det internationale udtryk i valg af indretning og menukort, er stedet det mest hjemmelige (her menes danske) vi har mødt på vores vej.

Le Pain Quotidien er dog så internationalt og godt besøgt, at det i mine øjne mangler lidt charme. Servicen har jeg oplevet bedre grundet travlhed, men til gengæld får du mad i god kvalitet, som man bestemt ikke kan pege fingre af! Du finder Le Pain Quotidien flere steder rundt omkring i Paris. Prøv en delikat avokado-toast, den uimodståelig cæsar salat, den populære acai bowl med fortryllende topping eller en af de mættende brunch. Du går ikke skuffet derfra.

 

Le_Pain_Quotidien

Paris

Le Pain Quotidien

Adresser:

Marias
18-20 rue des Archives
75004 Paris

Les Halles
97 rue Rambuteau
75001 Paris

Find åbningstiderne og mere information her.

 

Tak fordi du læser med // S