Cocktailbar
Experimental Cocktail Club

Denne trendy cocktailbar har været med til at ændre hele det nærliggende kvarter fra et dårligt, til et i dag veletableret og stilfuldt tilholdssted. Stifterne er 3 unge franske fyre, som efter lere år i USA besluttede sig for at rejse hjem og udleve deres drengedrøm. At åbne en cocktailbar.

Havde det ikke været for den store dørmand og den lille kø, som flokkede sig udenfor stedets hovedindgang, så havde vi ved første øjekast ikke fundet baren! Det er nemlig ikke muligt at se ind pga. de sorte, lange og tunge gardiner, som hænger foran facadens vinduer. At træde ind på baren, er ligesom at gå ind i en lille hule. Man glemme hvilke omgivelser man er i. Baren er sofistikeret og et intimt sted med plads til et bredt publikum. Her bliver du mødt af de helt rigtige toner fra den faste DJ, som er skarp til at fange stemningen i lokalet og ligge den rigtige musik dertil. Lokalet er ikke særligt stort, og du skal være heldig, hvis du får en siddeplads i en af de bløde sofaer. Udover siddepladser fylder den store zinkbar en væsentlig del af stedet. Her holder det inspirerende og forfriskende team til.

cocktailbar

Cocktailbar i Paris

Et inspirerende team

Det bedste ved Experimental Cocktail Club er helt sikkert bartendernes niveau. Inden vi kom ud derfra, havde vi nærmest brugt hele vores madbudget til de næste dage, da det var så inspirerende at sidde og se på, hvordan bartenderne tryllede med diverse innovative ingredienser. Cocktailkortet er langt og jeg er sikker på alt smager godt. Er der dog en smag du selv foretrækker, så er det blot at spørger i baren, hvor de er fulde af gode idéer. Faktisk er stedet i blandt en af de 50 bedste cocktailsteder i verdenen. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi kommer her.

Drinkspris: 10-15€

Notater:  Casuel, DJ, mulighed for siddeplads, snakkevenligt.

Adresse:
37, Rue Saint Sauveur,
75002 Paris
Facebook