Er du træt af at færdes i supermarkedet, eller døjer du som jeg med en kæreste, der hader at sætte sine ben i et? Så tag på visit i Black Supermarket, hvor det er alt andet end kedeligt. Stedet er oprindeligt et nedlagt supermarked, som i en måned er blevet transformateret om til en trendy, kunstnerisk, kreativt og besøgesværdig cafe og bar med en unik atmosfære.

Black supermarket

Processed with VSCO with c1 preset

Black supermarket
Urbant miljø

Det tidligere 400m² store supermarked har til formål, at drage folket ved at gå på opdagelse i de forskellige kunsteres værker, inspireret af den urbane kultur. Ti franske gadekunstnere udvalgt for deres talent og deres tilstedeværelse på kunstscenen vil afsløre de smukkeste farver på væggene i det tidligere supermarked. Hver med sin egen stil og udtryk. Her mødes du af en lavine af farver, former og lysstofrør. Stedet huser flere events i løbet af ugerne som bl.a. kunstudstillinger, kaffesmagning, workshops med urban kunst og yoga-klasser.

Udover en masse event er det muligt at komme ind og nyde en god tår kaffe eller en omgang streetfood i de oplevelsesrige omgivelser. Om aftenen bliver stedet forvandlet til en cocktailbar, hvor folk kommer ind for at nyde friske forsyninger i form af det spændende og originale drinkskort, hvor du i alt finder 14 forskellige cocktails eller fadøl. Er du en jordbærpige som jeg? Så kan jeg klart anbefale dig nr.9. serveret i de smukkeste krystalglas.

Black supermarket
Black supermarket
Black supermarket
Black supermarket
Frugtafdelingen er blevet udskiftet

Slæng dig ned i lænestolene lavet af indkøbsvogne eller måske i en af frysediskene mellem kasseapparater og indkøbskurve. Frugtafdelingen er blevet skiftet ud med DJ pult og neonlys. Kølerdisken har fået ny funktion som slængesofa og slikafdelingen er blevet erstartet af cocktailbar og dansegulv, som blænder øjnene med det virtuelle og digitale graffiti. Stedet er et kunstværk i sig selv og er indbegrebet af streetart og kultur. Dette nye kulturelle univers er beliggende i hjertet af det 3. arrondissement. Så skal du til Paris i den nærmeste fremtid, må du ikke snyde dig selv for at besøge Black Supermarket.

 

Hvor og hvornår:

Sted: Black Supermarket
Dato: 13 januar til 12 februar 2017
Adresse: 43 rue Notre-Dame de Nazareth, Paris 3e
Åbning:
tirsdag – onsdag 10.00-00.00
torsdag – lørdag 12.00-02.00
Facebook

 

God fornøjelse // S