Sascha Nielsen, 25

Jeg er født og stolt opvokset i det midtjyske, men har netop taget springet ud i den store hvide verden, nemlig til kærlighedens by, Paris. Siden hen er jeg flyttet til Nordens Paris Aalborg, hvor jeg i dag deler alle mine beretninger og anbefalinger fra mit ophold i Paris.

Jeg elsker overspringshandlinger, er typen der frygter at kede sig og ikke mindst en stor modeentusiast, hvilket min tilstoppede garderobe også vidner om. Derudover er jeg en sportsnørd, som altid render rundt med blå mærker.

I december 2016 blev jeg færdiguddannet som Designteknolog. Jeg er måske det folk vil kalde (læs: mor) brandwashed og sikkert også en af årsagerne til, at jeg er så passioneret omkring  mit speciale Branding og Marketing Management. I dag studerer jeg PBA i Design & Business på VIA Design.

En uddannelse jeg har valgt, fordi jeg altid har haft en meget kreativ og grafisk tankegang.  Jeg synes derudover det er fascinerende, hvad branding og marketing kan gøre ved os som forbrugere. Derudover er jeg medstifter af Plakatn.dk.

Du er velkommen til at læse mere om min uddannelse og kvalifikationer under portfolio øverst på siden.

 

Hvem er jeg?

Jeg elsker udfordringer både intellektuelt og sportsligt. At dyrke konkurrencesport ligger i mig fra barns ben. Jeg er et konkurrencemenneske helt ud til fingerspidserne i alt hvad jeg foretager mig. Særligt håndbold har fyldt det meste af mit liv, og jeg elsker at være en del af et team. Kunne jeg spole tiden tilbage, ville jeg nu gerne have været foruden store håndboldlår og konstante blå mærker, men jeg har fået de bedste venner for livet og min kæreste gennem disse kredse, samt en masse fede oplevelser.

På bloggen:

Her vil du kunne læse en masse om Paris, det at være i 20’erne langt væk fra veninderne og de trygge kendte rammer, for at udforske verdenen og forhåbentlig en dag finde sit rette element. Da jeg med tiden er flyttet tilbage til Danmark vil særligt min store passion for mode og livsstil blive en større del af bloggen!

Så tag et kig rundt på siden – alle er mere end velkommen.

Kram S