Mit navn er Sascha, en ung kvinde på 23 år. Pt er jeg bosat i Paris med min kæreste Jesper, som spiller håndbold hernede. For at være solidarisk har jeg sagt ja til at flytte med. Ja okay okay, jeg kunne selvfølgelig ikke sige nej til at prøve kræfter med byen, hvor fortorvscaféerne forsætter lige så langt øjet rækker, og hvor flere lufter Chanel tasken end hunden. Dog kan du stadig strejfe mig i Århus’ gader for en kort stund. Her er jeg ved at færdiggøre min uddannelse som designteknolog.

For ej at komme til at lyde som en forveksling af en jobansøgning, vil jeg blot benytte lejligheden til at byde dig velkommen til Parisian.  Og her er den så, bloggen der så længe har lagt i mine tanker. Sommerfugle i maven? Enten det, eller også er det alt det gluten fra de daglige franske baguettes. Det første spadestik er netop blevet taget, og ideerne er mange.

På bloggen vil du i fremtiden kunne læse om emner, som omhandler mode, livsstil og ikke mindst vil der blive delt ud af de erfaringer, som jeg gør mig dagligt i byernes by. Når jeg forhåbentlig engang i fremtiden bliver bedre venner med metro afgangene, vil jeg også forsøge at udarbejde de bedste tips og guides fra Paris.

Selv har jeg en stor passion for at blive inspireret. Derfor glæder jeg mig til at dele ud af mine øjeblikke og erfaringer. Jeg håber du vil følge med I vores lille rejse.

 

Au revoir // Sascha