Wanderlust and city dust – Jeg er tilbage på Parisian

Hej venner. Ja, I læste rigtigt. Jeg er tilbage på Parisian-bloggen. Efter en mindre metal krisetilstand over, at “det virkelige liv” igen er startet og nye rytmer og rutiner atter skal inkorporeres i hverdagen – så er jeg tilbage på bloggen. Tankemylder: Mine tanker har været i et dillema omkring, hvorvidt jeg overhovedet er “spændende nok” til at føre bloggen videre efter vores hjemkomst til Danmark. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at man ikke føler sig særlig interessant, når halvdelen af ens dag bliver brugt i et tog, for at pendle til ens drømmestudie og den anden del af tiden bruges på langs, fordi jeg ikke kan finde ud af at passe mine sengetider. Jeg er et hygge-menneske med stort H! Og aftnerne er mit højdepunkt på dagen. Så at vækkeuret ringer 5.50? Det er en anden side af sagen.

Nåh, men faktum er, at jeg savner bloggen. Mit eget lille Parisian-univers, som efterhånden var blevet mit frirum. Stedet, hvor jeg har mulighed for at tænke, lære og forbedre mig. Ærligt, så nåede jeg bestemt ikke at få alt det ud af bloggen, som jeg havde ønsket mig.

Parisian

Parisian

Parisian 2.0

Nu er det sådan, at hver flytning altid fører til noget godt og ondt. Det “onde” er, at jeg savner det franske land, billig chokolade, min lokale frugthandler, menneskerne, Paris i sin helhed og den intense tosomhed meget. Den klassiske liste.. Dog er vi faldet utrolig godt til og jeg er VIRKELIG glad! Glad for studiet og ikke mindst den tryghed der finder sted, når man omgivet af sine veninder og nærmeste.  Som de fleste ved, er jeg forsat på min BA i Business og Design. Et felt jeg virkelig er passioneret omkring og glæder mig til at arbejde endnu mere med. Derfor er det også noget af det, som du i fremtiden vil kunne læse mere om på bloggen – for ej at forglemme den mere private side.

Jeg går en spændende vinter og forår imøde, hvor jeg vil tage jer med på ture til både Paris og ikke mindst Milano. I Milano skal jeg deltage i Milano Design Week 2018 – Salone del Mobile Milano. Denne messe er en af de vigtigste begivenheder for fagfolk og en god lejlighed til at skabe netværk. Du kan læse mere om messen her. Og nå ja, så har jeg også stadig en række gode Parisian tips i ærmet.

Jeg håber, at I har lyst til at læse med!

God weekend

Bisous S