Bonsoir venner

Ja, så kunne jeg ikke undvære den franske by længere. Det er nemlig sådan, at jeg smutter på forlænget weekend i nat. Og turen går selvfølgelig til min absolutte ynglings by, Paris. Det føles allerede som evigheder siden, at Jesper og jeg stod med vores 5 kufferter, 22 kilo i overvægt (og ja vi havde 3 lag tøj på selvom vejrprognosen lød på 32 grader), ambivalente følelser og utrolig mange oplevelser (som vejede ekstra godt i bagagen) igen satte snuden mod Danmark.

Jeg går stadig til fransk en gang i ugen, for ikke at glemme de franske gloser helt. Sprog har førhen aldrig sagt mig noget, desværre. Men når du står i et andet land og det er den eneste måde du kan kommunikere med omverdenen på? Ja, det gav mig pludselig en mindre åbenbaring. Jeg må dog ærligt indrømme, at jeg både glæder mig og frygter at skulle finde min halv afstumpede franske ordforråd frem igen.

turen går til paris

turen går til paris

turen går til paris

Jeg er så heldig at skulle afsted med en af mine gode veninder Emilie. Udover at se Aalborg Håndbold drengene spille en svær og spændende Champions League kamp lørdag mod Paris St. Germain Handball, så har vi en masse andre planer på programmet. Egentlig kan jeg godt lide at være spontan, når jeg rejser. Men lige så spændende det kan være – lige så irriterende er det at gå rundt i en storby og ikke kan finde hoved og hale i hvor tingene ligger, hvor man spiser ordentligt og hvad der egentlig er værd at se. Emilie har heldigvis også været i Paris før, hvilket gør, at vi godt kan undvære og se alle turistattraktionerne en gang til.

Guidebook – turen går til Paris

Jeg har derfor forsøgt at sætte nogle ting på dagsorden, som jeg ikke nåede at få set inden vi flyttede hjem. Derudover har vi også valgt at bosætte os i den mere autentiske del af Paris – det 10 arrondissement, som er placeret på højre seinebred. Et område jeg stort set ikke kender til. Jeg har derfor lavet en lille “Guidebook – turen går til Paris” til Emilie og jeg, så vi altid har en plan B.

Skal du en tur til Paris eller mangler du bare inspiration til din næste rejse guidebook? Så er du mere end velkommen til at downloade eller se min her. Der vil komme meget mere om vores tur på bloggen.

Nu vil jeg få lagt den røde neglelak og få det sidste smidt i kufferten.

A tout ta l’heure Paris

Bisous S