Perfektionistisk
Detaljeorienteret og en konstant stræben efter forbedringer og nye kompetencer.

Visuel
En visuel identitet med øje for æstetik, det minimalistiske og feminine univers.
Arbejdsom
Man kommer ikke sovende til succes, siger sportsnørden i mig.

Uddannelsesbarometer

Designteknolog - Branding & Marketing Management 100%
HHX - Marketing & Innovation 100%
Masterclass i journalistik - Viborg Stift Folkeblad 100%

Kvinden bag skærmen

Velkommen til mit portfolio.

Mit navn er Sascha Nielsen.  I vinteren 2016 blev jeg færdiguddannet designteknolog i specialet Branding & Marketing Management på Via Design. Efterfølgende valgte jeg, at bosætte mig permanent  i den sydlige del af byernes by, Paris. En rejse i håbet om at finde inspiration, en tid til at skabe erfaringer og rykke nogle grænser.

Min uddannelse har jeg valgt, da jeg finder kombinationen af det teoretiske og det mere grafiske og visuelle aspekt interessant. Derudover elsker jeg at researche efter nye trends og tendenser, for ej at forglemme min indre lillepigedrøm, om at kunne kalde sig for moderedaktør eller ligende en dag.

Jeg sætter en ære i at være engageret og har under mit speciale arbejdet med bl.a.: adobe advanced, global marketing, corporate strategy, design, projektledelse, salg, marketing management, branding, business economics, networking, produktkendskab, E-strategy, kampagner, retail, micro & macro economic, culture & international marketing, corporate branding og konceptudvikling. Til dagligt studerer jeg på PBA overbygningen i Design og Business – Branding & Marketing Management på VIA Design

Målrettet, kreativ og arbejdsom kvinde med stor interesse for mode, medier, online kommunikation og PR.

Under min uddannelse har jeg haft den fornøjelse af at stifte bekendskab med det danske herretøjsbrand Journal, vinderne af Vero Moda International Design Award 20016, som PR og marketings praktikant. Et brand som fokuserer på kvalitet og godt håndværk og har med deres internationale ambitionsniveau på kort tid markeret sig på den globale modescene, og som har givet mig en masse erfaringer med i bagagen. Under forløbet fik min indre skribent frie tøjler til at udarbejde artikler med spændende interviews af internationale og inspirerende arkitekter og designere. Du kan læse nærmere her.

Udover mine uddannelser har jeg mange års erfaring i både butiks- og restaurationsbranchen.

Endnu engang velkommen til mit site. Jeg glæder mig til at dele og søge nye kompentencer til fremtiden.

Sascha Nielsen
Sascha Nielsen

Parisian